Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
 

Kat & Koe Speelgoedwinkel, Ridderstraat 4, 3800 Sint-Truiden
BTW : BE 0805 376 845

Alle vermelde prijzen zijn inclusief  btw en exclusief verzendkosten.
     
    
Bestellingen en betalingen
Voor betaling kan gekozen worden uit volgende mogelijkheden:
Betalingen via Creditcard, Bancontact en Vooruitbetaling.  Bij vooruitbetaling wordt er geen korting contant toegekend.
Eventuele onjuistheden in de facturatie dienen door de klant direct aan ons gemeld te worden, zodat we het bedrag kunnen corrigeren.
     
    
Verzending
Voor België
per pakket € 4.95
gratis verzending vanaf €75.00

Voor Nederland (Vasteland)
per pakket €9.95

Andere landen binnen Europa
contacteer ons voor het juiste tarief : info@katenkoe.be
 
     
Verzendingen gebeuren via bpost of DPD

Indien uw pakket niet wordt opgehaald in het ophaalpunt en terug naar ons gestuurd wordt valt de retourkost ten laste van de klant. 


Wij kunnen niet verantwoordelijk geacht worden voor de beschadiging, diefstal en/of het verlies van goederen tijdens de verzending via B-Post, DPD of PostNL.  
Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken.
     
     
    
Recht om af te zien van de aankoop van de goederen
De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.
De koper dient het product binnen de 14 kalenderdagen in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle orginele labels en in  originele verpakking terug aan de verkoper te bezorgen.  Wegens hygiënische redenen kan onverpakt textiel niet worden teruggenomen. 
De verkoper verbindt zich ertoe binnen de 30 dagen na ontvangst van het product het door de koper betaalde aankoopbedrag van het product (exclusief verzendkosten) terug te betalen op een bankrekeningnummer door de koper betaald.
Bij niet-correcte terugzending conform het voorgaande zal de verkoper niet gehouden zijn tot betaling van enig bedrag en blijft het product eigendom van de koper. Deze kan het dan binnen de 14 dagen terug ophalen bij de verkoper of op uitdrukkelijk verzoek van de koper en op diens kosten terugbezorgd worden aan de koper.
Het risico van de terugzending van het product alsook de kost voor het terugzenden worden uitsluitend gedragen door de koper. 
Indien uw pakket niet wordt opgehaald in het ophaalpunt en terug naar ons gestuurd wordt valt de retourkost ten laste van de klant. 
     
Omruiling  
Artikelen aangekocht via de webwinkel van "kat&koe" kunnen geruild worden binnen een termijn van 14 dagen, na dag 1 levering en dit op voorwaarde dat het product ongebruikt, onbeschadigd is en voorzien is van alle originele labels. Gedragen, bevuilde, berookte, gewassen, beschadigde of herstelde goederen kunnen niet teruggenomen worden. 

Wij vragen u ook om binnen de 3 werkdagen ons op de hoogte te brengen van het feit dat u een product wenst te ruilen.
De kosten en het risico voor het terugzenden van de producten liggen uitsluitend bij de koper.
Wij behouden ons het recht tot weigering van ruiling voor, indien wij vermoeden dat het product beschadigd werd door de klant, reeds gebruikt is of als de redenen ongegrond zijn.
Solden of producten in actie kunnen niet geruild worden.
     
    
Klachten
Wij trachten om de aangeboden artikelen zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te verduidelijken aan de hand van foto's.
Indien er zich typefouten voordoen (materiële vergissingen, misslagen), dan berust dit op een menselijke, onvrijwillige fout en kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.
Kleuren op de foto's kunnen ook licht afwijken van de echte kleuren.
Instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kan hierop een invloed hebben, alsook de lichtinval.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop !

Met vriendelijke koetjes,
Katja
Kat & Koe - Speelgoedwinkel

info@katenkoe.be